Welkom op de website van BC Woodworks in Mendonk (bij Gent)

 

Zaakvoerder van BC Woodworks, Brecht Chalmet, is sinds 8 jaar actief als zelfstandige in bijberoep in de regio Mendonk, Lochristi en Gent.

 

BC Woodworks in Mendonk (bij Gent) gaat vakkundig en professioneel te werk bij alle gevraagde interieurwerkzaamheden. Degelijke kwaliteit aan een betaalbare prijs.

 

U wenst meer info?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u de benodigde informatie kunnen toesturen.

 

Mijn eenmanszaak is voornamelijk gespecialiseerd in interieurinrichting.

 

Je vertrouwt op mij voor:

  • MDF-maatwerk.

 

MDF bestaat uit gedroogde, fijngemalen houtvezels en kunsthars, geperst tot een plaat. Deze spaanplaat kan voor heel wat interieurdoeleinden gebruikt worden.

 

MDF heeft een hoge densiteit, een relatief goede buigsterkte en is makkelijker te bewerken dan andere materialen.

 

Je kunt het op maat zagen, er makkelijk in frezen en het splintert niet vanwege de fijne vezelstructuur. MDF kan onder meer gebruikt worden voor het vervaardigen van kasten, schuifdeuren en als afwerkingsmateriaal.

 

Het is een unieke toets voor elk hedendaags interieur.

 

  • Het plaatsen van gyproc wanden en plafonds.

 

Gyproc gipsplaten zijn perfect voor gebruik als scheidingswanden, muurbekledingen en plafonds. Gyproc is licht in gewicht en zeer geschikt om iets tot in de puntjes af te werken.

 

  • Isoleren van ruimtes.

 

Een goede isolatie heeft tal van voordelen zoals minder warmteverlies, minder energiekosten en een hoger comfort.

 

  • Zolderinrichting.

 

BC-Woodworks maakt van je zolder een gezellige plaats. Laat jouw ruimte onder dak dienst doen als kinderkamer, hobbykamer, slaapkamer of dressing.

 

Ik overleg graag met jou over hoe jij deze ruimte wilt inrichten. Je bent altijd verzekerd van een kwaliteitsvolle afwerking.

 

  • Het plaatsen van verfdeuren.

 

Bij het plaatsen van deuren ga ik nauwkeurig te werk. Alles begint met een deur die mooi in de omlijsting past. Meestal moet men de deur daarom nog wat inkorten of bijschaven.

 

  • Het leggen van laminaat.

 

Ik leg je laminaat volgens de regels van de kunst. Hij ligt gegarandeerd perfect zodat je er jarenlang van kunt genieten.

 

  • Het plaatsen van massieve treden bij gelaste trappen.